Kids- en jongerendag

Wanneer: 22 mei 2024
Locatie: Op alle Oranje Huis locaties
Kosten: Gratis
Ter ere van haar 50-jarig jubileum organiseert Blijf Groep op elke locatie een speciale dag voor de kinderen en de jongeren die in een Oranje Huis verblijven. We maken er een onvergetelijke dag van!
Voor de kids

Een dag vol Superhelden-avonturen!

Op 22 mei laten we alle superhelden stralen! Met het thema ‘Superhelden’ worden kinderen die in het Oranje Huis wonen uitgedaagd om hun krachten te ontdekken en samen een onvergetelijke middag te beleven.

Wat staat er op het programma:

Op elke locatie wachten unieke activiteiten, van creatieve workshops,  poppentheater, schminck, voetbalclinic, tot spannende speurtochten. Een dag vol superkrachten en gezelligheid!

Voor jongeren

Show your talent!

Samen met de jongeren gaan we vanuit het thema ‘Show your talent’  aan de slag. Een dag vol creativiteit en zelfexpressie.

Wat staat er op het programma:

Van het schrijven van songteksten tot het maken van een kunstwerk. Op elke locatie vinden andere workshops plaats.

Wist je dat?

417

In 2023 woonden er 417 kinderen in de Oranje Huizen.

We kinderen helpen om te gaan met wat er is gebeurd. Naast hulpverlening is er tijdens het verblijf ook aandacht voor ontspanning en speelplezier: het kind moet gewoon weer kind kunnen zijn.
Handpop Toontje altijd voor kinderen (en ouders) klaar staat om te helpen. Deze schildpad handpop maakt deel uit van het door Blijf Groep ontwikkelde programma “Tijd voor Toontje.” Toontje wordt ingezet als middel om de gevolgen van huiselijk geweld te voorkomen of te verminderen.
“Het is bijzonder dat een kind er altijd iets van weet te maken”

Benieuwd wat een kindbegeleider bij Blijf Groep doet?

Scroll naar boven