Back to the future festival

Datum: 16 mei 2024

Mooi weer? ✔️ Leuke mensen? ✔️ Fantastisch programma? ✔️

🚀 Je wordt maar één keer 50, dus dat moet gevierd worden! En hoe. Vorige week organiseerden we voor ons 50-jarig jubileum een festival. Samen met onze collega’s en ketenpartners was het een mooie dag vol inspiratie, plezier en reflectie. We stonden stil bij wat we allemaal bereikt hebben en waar we naartoe willen als organisatie.

💪 Onze toegewijde professionals maken dagelijks het verschil. Met onvermoeibare inzet en een rechte rug staan zij klaar voor degenen die hun steun het hardst nodig hebben. Dat is wel een feestje waard!

🌟 De festiviteiten begonnen met een betekenisvol en inhoudelijk programma met een moedig ervaringsverhaal, interessante lezingen en interactieve workshops. Met het vallen van de avond genoten we van heerlijk eten, liveacts en muziek, voor ieder wat wils!

" De locatie was geweldig, de sprekers met hun inspirerende en ingrijpende verhalen, degene die de workshops hebben verzorgd, de catering en het heerlijke eten, de dames die mij zo prachtig hebben geschminkt, de Dj’s voor het draaien van de heerlijke muziek, de photobooth voor de hilarische herinnering, maar ook de in rood geklede dame die zo’n prachtig en treffend compliment op een kaartje voor mij heeft geschreven. Ik wil iedereen die heeft meegeholpen om er een onvergetelijk feest van de maken bedanken".

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll naar boven