Feestelijke kidsdag!

Datum: 30 mei 2024

Afgelopen woensdag was het één groot feest bij Blijf Groep! Ter ere van ons 50-jarig jubileum organiseerden we een speciale Kidsdag op verschillende locaties. De kinderen en hun moeders werden getrakteerd op een dag vol plezier, spelletjes en lekkernijen. De kidsdag was druk bezocht door alle bewoners, met of zonder kinderen van het Oranje Huis. Het was echt één groot spektakel!

Een ochtend vol kinderpret was het in Alkmaar. Springen op een springkussen, schminken en genieten van een suikerspin of popcorn. Ook werden er ballonfiguren gemaakt. In de middag was het de beurt aan de grote kinderen, met activiteiten als slijm maken, voetbalclinic en graffitiworkshop. De dag werd afgesloten met een smakelijk patatje van de snackbar om de hoek.

In Amsterdam werden de kleintjes omgetoverd tot superhelden en ze konden genieten van een poppenkastvoorstelling. Terwijl de oudere kinderen zich uitleefden tijdens de djembé-workshop met verhitte gezichten en veel ritmische variaties als resultaat. Er werd zelfs een lied ingestudeerd voor ons aankomende jubileumfestival!

De parkeerplaats in Almere had plaatsgemaakt voor een springkussen, poffertjeskraam, suikerspinkraam en een echte ijscokar. In de woonkamer konden de kids lekker dansen met Skitta en zich laten schminken. In de kinderwerkruimte kregen de kinderen een leuke workshop van Manpower. Hiervoor hebben zij allemaal hun eigen T-shirt ontworpen en gemaakt.

Ook in Haarlem genoten de kids en moeders van een dagje bij kinderboerderij Zorgvrij, met een speurtocht, schminken en volop speelplezier. In Wormerveer zorgde het weer voor aardig wat uitdagingen. Maar alles is op alles gezet om er een topdag van te maken en dat is gelukt. De kinderen hebben een geweldige show bijgewoond van het Wolkentheater. Er was een springkussen en veel lekkers. Ook werden ze mooi geschminkt en samen op de foto gezet. ‘Kunnen we dit niet elke maand doen’ zei een moeder. Dat geeft wel aan dat de Kidsdag een groot succes was!  

Het was een dag vol lachende gezichtjes en onvergetelijke momenten. Bedankt aan alle vrijwilligers en medewerkers die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

“Kunnen we dit niet elke maand doen?”

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll naar boven