De professionals van Blijf Groep maken het verschil. Dag in, dag uit zetten zij zich onvermoeibaar in voor degenen die dat het hardst nodig hebben. Zij zijn de helden achter de schermen, die anderen helpen om hun eigen kracht te hervinden. En dat verdient waardering! Daarom organiseren we speciaal voor alle collega’s een festival.

Werk je bij Blijf Groep? Mis dit historische moment niet en scoor je festivaltickets nu! Laten we samen lachen, dansen en proosten op de volgende 50 jaar van Blijf Groep!

Lezingen

Workshops

Live-acts

BACK TO THE FUTURE

Het is tijd om de tijdreismodus in te schakelen, het wordt een fantastisch feest dat de geschiedenis doorkruist en de toekomst omarmt. Het thema is namelijk “Back to the Future.”
We gaan op reis door de decennia, van de groovy seventies tot futuristische deuntjes.

LIVE-ACTS, BEATS EN FESTIVAL MAGIE
We beginnen de dag met een boeiend programma vol inspiratie en inzichten, waarbij gastsprekers ons meenemen en we deelnemen aan interessante workshops. Tijdens dit deel van de dag verwelkomen we ook externe partners.

Vervolgens gaat ons festival door, met een line-up die verschillende tijden en genres overbrugt. Of je nu van dansen onder de sterrenhemel houdt, wilt ontspannen in onze time-out zones of wilt genieten van bijzondere acts, er is voor elk wat wils.

Wanneer: 27 juni 2024
Waar: Het Rijk van de Keizer // Joris van Den Berghweg 109, Amsterdam
Hoe laat: Inloop vanaf 14:00 uur

Scroll naar boven