Gezellige cliëntendag

Datum: 13 juni 2024

Ter ere van ons 50-jarig jubileum stond afgelopen donderdag volledig in het teken van onze cliënten. Op alle locaties hebben we leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Het was een dag om met trots op terug te kijken!

In Almere begonnen we met het zetten van prachtige henna tattoos en het maken van zilveren sieraden. De dag werd afgesloten met een spetterend feest, waarbij een DJ zorgde voor de muziek terwijl hapjes en drankjes werden geserveerd. Er werd enthousiast gedanst en er zijn talloze verzoeknummers gedraaid, waardoor het een onvergetelijke afsluiting werd.

In Amsterdam stonden beautybehandelingen en workshops op het programma, waaronder het bedrukken van shirts met krachtige kreten zoals “Ik ben sterk”. Een hoogtepunt was de workshop kaarsen maken, waarbij cliënten onder andere hun eigen geur en kleur konden toevoegen. Een persoonlijk cadeau aan henzelf! De beautyworkshop make-up was ook erg populair. De deelnemers straalden tijdens een feestelijk gedecoreerde high tea, inclusief muziek en dans waarbij ook de kinderen van harte welkom waren. Kortom, een prachtig feest!

In Wormerveer werden alle vrouwen en kinderen eerst professioneel gefotografeerd, waarbij ze zich prachtig hadden uitgedost. Vervolgens genoot de hele groep van een gezamenlijk diner bij een All You Can Eat-restaurant en ontving iedereen een bloemetje als waardering voor hun aanwezigheid. De dag werd door iedereen enorm gewaardeerd!

In Haarlem konden cliënten hun nagels laten doen en heeft iedereen bij de loterij een mooie koffer en tas gewonnen. Ook konden de vrouwen kleding uitzoeken. Daarna volgde een workshop bloemschikken, waarbij creativiteit en ontspanning hand in hand gingen. Ook in Alkmaar was het een mooie dag! We begonnen energiek met een Zumba-les gevolgd door zelf parfum maken waarbij iedereen een geur kon uitkiezen die bij hen paste.

We kijken met veel voldoening terug op deze geslaagde dag vol empowerment en ontspanning! Bedankt aan alle vrijwilligers en medewerkers die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll naar boven